FETELE - Episodul II - Al doilea pas

2

Written on 07:43 by Dirty Culture

Noi baietii avem un scop principal in viata: fetele. Cine nu e de acord cu asta sa dea un comment si sa imi spuna ca e poponar!
Al doilea episod din seria "FETELE" l-am intitulat AL DOILEA PAS sau SEDUCTIA sau VRAJEALA sau cum Dumnezeu vreti sa ziceti. Am folosit niste cuvinte cheie pe care o sa le descoperiti in episoadele urmatoare. Acest material este ajutator pentru baiatul care tocmai a facut cunostinta cu o fata.
A "continua" atunci cand faci un PU inseamna a face * sau #close cu o fata. A "continua" cu o fata cu care deja ai facut # sau *close inseamna a o suna la telefon iar prin metodele de patterning sau orice metoda de seductie, sa o faci se creada ca tu esti barbatul pe care il cauta de multa vreme:) Iar apoi sa o faceti impreuna, bineinteles:) pentru ca la asta va sta gandul
Pe langa obisnuitele PU-uri, este posibil sa descoperi o fata interesata de tine undeva, sa zicem la locul de munca, in acelasi bloc cu tine, la scoala etc. A "continua" in aceasta situatie ar insemna sa NU LASI SA SE INCHIDA ACEA FEREASTRA A OPORTUNITATILOR! Ea este deja atrasa de tine, asa ca de ce sa lasi o asemnea ocazie sa se duca pe apa sambetei? Presupun ca desigur, si tu o gasesti ca fiind o fata atragatoare :)
Dar pentru a detecta aceste semne de interes - ar trebui sa stii care sunt semnalele care iti arata ca e interesata de tine (in curand Citirea Limbajului Corpului pentru mai multe detalii): ea a initiat contactul, iti da telefoane, e-mail-uri sau a inceput conversatia cu tine, zambeste, iti pune intrebari, commenturi pe hi5, vorbe pe mess etc. sau reactioneaza mai fericita ca inainte la initiativele tale, mai mult decat ar face-o o fata indiferenta, chicoteste cu prietenele ei cand treci pe langa ele, deseneaza inimioare pe foi atunci cand este langa tine (asta insemna cumva ca ai inceput sa vanezi gagici de liceu?:)
Insa nu va ramane interesata pentru totdeauna. In orice zi (sau noapte:), orice alt personaj ii poate capta atentia, chiar fara sa stie ca intra in competitie cu tine, astfel interesul ei pentru tine poate scade in orice moment, neavand importanta care este motivul. Chiar daca nu ai sedus-o cum a trebuit, dar totusi vezi o urma de interes (si cel mai probabil tipa va face urma sa para cat mai evidenta:), iar ea este pe placul tau, fa ca suferinta sa sfarseasca, si da-i fetei o mana de ajutor:)
Asigura-te ca mana de ajutor pe care i-o dai nu este de tip AFC, imploratoare - asta fiind unul dintre motivele fenomenului "Am fost interesat de el/ ea pana in momentul in care el/ ea a devenit interesat(a) de mine, apoi totul a devenit plictisitor". Sa stai intotdeauna deasupra problemelor. O fata care a dezvoltat interes pentru tine pe parcursul catorva luni nu este cu nimic diferita de una pe care abia ai intalnit-o si ai facut-o sa realizeze ca tu esti barbatul visurilor ei - amandoua au nevoie de indrumare, altfel se vor rataci.
Insa trebuie sa incepi chiar din acest moment - nu astepta pana cand va veni "momentul potrivit" ca sa o abordezi si sa o inviti in oras sau sa faca ea primul pas (NU O VA FACE, iar daca nu faci tu primul pas, este cel mai probabil sa fii catalogat drept un fraier ignorant sau va crede ca nu esti interesat - asa ca va merge mai departe si fara tine). Crede-ma, daca ai observat deja semnele de interes, ESTE INTERESATA! Nu incerca sa iei aceste semnale ca fiind prietenesti sau ca ar fi in imaginatia ta - sunt semnale reale:) Acum ca stii ca e interesata, "continua" asupra ei!

PU - a face cunostinta
* si #close din ghidul barbatului (in curand pe vorbe.co.nr)

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Anonim |

    bai frate asta da articol !!!!!!!!! tare!!!

  2. gutz |

    mitjo articolul ..adevar graieste gura ta.ms d info ..erau necesare;)

Trimiteți un comentariu