"Doamne Iarta-i Ca Nu Stiu Ce Fac ! "

2

Written on 10:13 by Dirty Culture

Cu ce ma trezesc aseara pe un renumit ziar online romanesc. Cu un articol care...DOAMNE.

"UIMITOR. Un bărbat din Oregon, a rămas însărcinat după ce a oprit tratamentul cu testosteron. Thomas Beatie a suferit o operaţie de schimbare de sex, la origine fiind femeie. Bărbatul a scris un articol pentru revista dedicată homosexualilor, bisexualilor şi transexualilor „The Advocate” în care descrie stările prin care trece. Însă povestea lui a devenit cunoscută în toată America după ce a fost publicată o poză în care Beatie are 22 de săptămâni. Bărbatul a suferit o operaţie de schimbare de sex în care a decis să-şi reconstruiască pieptul şi să facă terapie cu testosteron. El şi-a păstrat organele reproductive cu care l-a dotat mama natură şi, atunci când a oprit tratamentul cu testosteron, a rămas „gravid”. Acum însă, o are alături pe soţia lui Nancy, care luptă alături de el cu mentalitatea oamenilor. Cei doi se cunosc de 10 ani, iar Nancy nu poate avea copii. „Cum e să simţi un copil în pântece? Incredibil”, scrie Thomas, în revista citată."

CUM SA FACI ASA CEVA ? Am auzit si eu de banii aia multi pe care ii dau americanii celui care ramane gravid natural (adica niciodata) dar sa iti schimbi sexul si sa devii femeie ?????? Cica "Acum însă, o are alături pe soţia lui Nancy, care luptă alături de el cu mentalitatea oamenilor" Cine e Nancy ? O fi un barbat sigur, cel ce face pe "sotia" desigur. Mi-am adus aminte de acest articol pentru ca tocmai am discutat cu un prieten despre acest subiect si chiar ma intreba ca daca 2 femei (lesbiene) raman insarcinate, copilul cui ii zice mama ? Poate mama 1 si mama 2 sau le mai confunda...naiba sa il ia. Dar daca sunt 2 tati!!!!! Tati 1 si tati 2. Problema apare cand copilul trebuie sa fie alaptat. DE UNDE SUGE ? Atunci chiar se poate infaptui expresia "A suge de la tata" . De exemplu copilu spune din camera alaturata: "Tati....ce faci acolo cu tati? Mai incet"
. Iti dai seama ca la gradinita saracu copil nu are cu cine sa vina de ZIUA MAMICII. Sau se duc amandoi. S-ar putea deasemenea sa faca cu schimbul pe postul de "mama".
Sa revenim insa la tipul nostru american. Mie o sa imi fie mila de copilul ala ce il va naste deoarece o sa aiba un tata-mama si o mama-tata...sau ceva de genu. O problema apare insa: PE UNDE IL NASTE ????? nici nu vreau sa ma gandesc...poate prin fund, in fine chiar nu ma mai intereseaza. Dar daca naste gemeni ... sau tripleti sau chiar mai rau . O DOAMNE ! Nu vreau sa mi imaginez cu striga: "Mamaaaa....adica tataaaaa.....". Deci dupa cum vedeti...Lumea Se Duce De Rapa. Numai Dumnezeu ne mai poate salva.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Anonim |

    oh my goooooooood!!

  2. Anonim |

    cred ca glumesti....:))

Trimiteți un comentariu