Za Minimal - Strutzii & The Lifestyle

3

Written on 09:02 by Dirty Culture

In sfarsit...am ajuns la subiectul meu favorit, as vorbi mult dar nu stiu daca hostul duce atatia megabiti. :P
Cum imi place mie sa spun: "Nu incep din nou cu o definitie" o sa incep cu niste poze. Pentru ca aceste poza va vor face sa va da-ti seama despre ce vorbesc. Am cules aceste poze de pe neasemuitul nostru hi5.com
Eh, nu am gasit insa expresia strutzului dar acestia simt forte penali.
Strutzul este denumirea unui adolescent care poarta o freza din aceasta de mai sus. La inceput cand a aparut moda era chiar frumos insa acum dupa atatia ani buni, au ramas doar resturile.
Dupa cum observati moda asta trece de la 20 de ani in jos. Aceasta frizura a aparut in IBIZA pe plajele Bora Bora si deasemenea in cluburile europene din Spania, Italia si Franta care mai tarziu a ajuns si in Romania. Frizura alaturi de ochelarii mari si rotunzi, maieruri-le si tricourile in "dungi" (pe vremuri acum in patrate sau carourui ) au format o moda excelenta pe vremuri, o moda ce tragea spre viata minimal. Acum? Pai acum moda aceasta, in Romania, este "folosita" indeosebi de manelisti. Se lauda ca isi fac freza la nu stiu care mare stilist (de la Londra :P) cand defapt isi pun sora idioata sa le faca freza cu ultimul accesoriu al baietiilor si anume: PLACA.
Deasemenea se mai lauda ca sunt minimalisti, nu ca ar sti ce inseamna. Se duc in club, incep sa dea ca molusca din cap pe muzica tech si apoi se duc acasa si incep sa dea drumul tare Adi De Vito sau Stefan din Naiba Stie De Unde si alti dj de muzica electronica de pe piata neagra a Romaniei. Pentru necunoscatori, vreau sa va spun ca a te da drept minimalist inseamna sa fi cu totul minimalist! De ce nu duci o viata minimal? De ce nu te imbraci minimal, de ce nu mananci minimal, de ce nu traiesti minimal ? Asta e cam greu de gasit, studiile afirmand ca in lume 1 din 120 de oameni care se cred minimalisti doar unul singur este real.
Cat despre strutzi nu are rost sa spun prea multe fiindca toata lumea stie despre ce e vorba, ii vede pe strada, ii simte, ii miroase si unii dintre noi ii mai iau la bocanci in gura ;)
Acesti adolescenti emana o prostie nemaivazuta si deasemenea incearca sa ajunga la o alta cultura si anume CULTURA GAY. da fratilor...peste 80 % sunt gay cu toate ca nu accepta asa ceva sa le spui.
Acesta este un documentar foarte frumos....ENJOY

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

3 Comments

  1. Fadi |

    primul clip este foarte aiurea, nu stiu ce vrea sa spuna despre sef de trib? poate ca DJ Huski sau mimo sau ce nikuri mai au "minimalisti" baga piu piu, dar in nici un caz Luciano,etc.! al2lea video este prea tare, l-am vazut vara trecuta, si recunosc este foarte "TRU" ( =)) ), baietii-femeie reproduc stilul de minimalist foarte prost, ce inteleg ei cand le spui MINIMAL? vesta peste vesta, tricou peste camasa si un hanorac checkers, numa bun de jucat sah pe el, care este defapt mai Punkish, nu minimal. si cel mai important obiect.. "CONVERSII" cumparati din obor.. sa nu mentonez faptul ca ochelari in club mi se pare o idee foarte penibila... in fine, stii cum se spune "gusturile nu se discuta"

  2. Dirty Culture |

    ai dreptate ...si nici mie nu mi-a placut treaba cu seful de trib...dar suna misto!

  3. Anonim |

    soooper tare frate..faina treaba cu blogul asta..dar iti spun k o sa apara multi struti jigniti dak o sa vada...:)))))))=)))))

Trimiteți un comentariu